Telefon
WhatsApp
 5 YIL ÖNCE RAMAZAN AYINDA BELEDİYE İŞÇİLERİNİN EKMEĞİ İLE OYNADINIZ BAYRAMLARINI ZEHİR ETTİNİZ ERBAALI SİZE TESLİM ETMEZ
300 X 250 Reklam Alanı

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde 5 yıl önce belediyeyi kazandıklarında çalışan Beldiye içişlerini ekmeklerinden edip Bayramlarını zehir edenleremi Erbaa’yı teslim edecek dedi.

 

Ertuğrul Gazi Mahallesini Bayram havasına dönündüren hınca hınç miting alını dolduran Erbaalı hemşehrilerine  mitingde şunları söyledi:

“Bu seçim, sevgi diyenlerin, huzur isteyenlerin ve en önemlisi doğru söyleyenlerin zaferiyle son bulsun inşallah. Çok güzelsiniz benim kıymetli hemşerilerim. Seçim süreci boyunca yağmur demediniz, soğuk demediniz yüreğinizdeki sevgiyle soğuğu her zaman yok ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hiç birinizin yokluğunu göstermesin. İddia ediyorlar ki bu güzel görüntü tehdit ile şantaj ile toplanmış. Sen baskı ve tehdit görmek istiyorsan perdenin arkasındaki ve yanındaki patronlarına bak. Duyuyoruz maalesef sahibi olduğunuz işletmelerdeki personellerinizi tehdit ediyorsunuz. Hatta işten çıkartıyorsunuz. Esnafımızı düzmece nedenlerle denetime tabi tutarak korku vermeye çalışıyorsunuz. Özgür iradesiyle safını belli edenleri tutsak etmek istiyorsunuz. Ama yapamayacaksınız.

 

“BİR DEĞİL BİNİNİZ GELSİN”

 

Bir değil bininiz gelsin. Biz Erbaalıyız sizin yerinize feriştahınız gelsin. Siz bizi kendiniz zannettiniz herhalde. Burada tehdit yok. Baskı yok. Korkaklık ise hiç yok. Sevgi var. Huzur var. Sevda var. Sevgi ve huzur diyenlerin toplantısı var. Sizin gibi toplama değil. Gönül rızası var. Sizi anlayamazlar benim güzel hemşerilerim. Sizi anlamak için önce sevmeli insan. Aynı evladını sever gibi. Vatanını bayrağını sever gibi. Turistik bir tesis yapacağımız hamamda ne yapıyorsun. Kısa bir film de çekmişsin. Artist olmuşsun. Ne diye geziyorsun hayırdır. Neyin incelemesini yapıyorsun orayı da mı satmayı düşünüyorsunuz. Benim Erbaalım size fırsat vermeyecek inşallah. Sizin saltanatlık döneminize bir dönelim.

 

“TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI YEDİNİZ”

Şöyle bir hafızamızı tazeleyelim. Bir hatırlayalım değil mi? Eser belediyecilik gelecek Erbaa hizmet görecek diyenler var. Hangi eserleri bıraktıklarını, hangi hizmetleri gösterdiklerini gelin hep beraber onlara da hatırlatalım. Gelir gelmez tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını yediniz. Milletin emanet ettiği emanetine sahip çıkmadınız. Sattınız, sattınız. Aşevini kapattınız. Huzurevini yıkmaya çalıştınız. Mazlumun ahını aldınız. Derme çatma çürük raporu ile kenara attınız hırs ve öfkelerle insanlara yaklaştınız. Erbaa’mızı ayrım gayrım yaparak bölmeye çalıştınız. Maalesef sizin döneminizde kazanan yandaşlar oldu. Kaybeden maalesef benim güzelim Erbaalım oldu. 5 yıllık döneminizde yıkım oldu. İnsanlarını ekmeğinden ettiniz bayramlarını zehir ettiniz. Borç borçdiyenlere Sizin saltanatlık döneminizde Erbaa haciz merkeziydi haciz. Belediyenin kendi binası da olmak üzere tüm gayrimenkullerine haciz konulmuştu. Tüm hesaplarına bloke gelmişti. Biz böyle bir enkaz devraldık. Allaha çok şükür şuanda olduğu gibi aklıselim vicdan sahibi Erbaalılar nefislerini, siyasi görüşlerini bir kenara attılar. Değişim başlattılar.

 

“DEĞİŞİM DİYENLERE BİZ 5 YIL ÖNCE DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

 

Değişim diyenlere duyurulur. Biz değişimi 5 yıl önce gerçekleştirdik.”

Başkan Karagöl konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ne yaptılar biliyor musunuz? O kadar alçaldılar ki Erbaa Belediyesinin ismini ve logosunu kullanarak sahte bir borç tablosu yayınladılar. Güya borcumuz 1 Milyarın üzerindeymiş. Öyle görmek istiyorlar. O zaman hak ettiler. Bir adet gözlük bir adet Türkçe sözlük verelim. Biz ekran görüntülerini alıp savcılığına suç duyurusunda bulunacağımızı söyleyince de o paylaşımları apar topar kaldırdılar. Bu yalancı ve düzenbaz geçmişi kirli bu sahtekarlar bir de Erbaa Belediyesini yönetmeye talipler. Göreve gelmeden bunları yapan göreve gelse kim bilir neler yapar neler. Allah muhafaza. Aslında kendileri de inanmıyor söylediklerine. Ben söz o borcu açıklayacağım. Hiç merak etmeyin. Yarın inşallah mitingimizde hep beraber son mitingimizde buluşacağız. Ben söz size o borcu açıklayacağım. Merak etmeyin.

 

MEKTUPÇULAR NOT ALIN YARIN MİTİNGİMİZE SİZİDE BEKLİYORUM”

 

Mektupçular not alsın yarın mitingimize bekliyorum mektupçuları da bekliyorum. Biz bunu açıklayacağız da sen asıl ıslak imzalı müdürlük için yaptığın başvuru evrakını açıkla asıl. Hala açıklayamadın. Kendin bile inanmıyorsun. Benim güzel hemşehrilerimi niye yoruyorsun. Özellikle ricada bulunuyorum. 31 Mart’taki zafer sevincimizi lütfen silah kullanarak yapmayalım. Söz mü? Biliyorsunuz Hanife Büşra Konyar kardeşimizi yorun bir mermi ile kaybettik. Ailesine tekrar başsağlığı diliyorum. Böyle acılar bir daha hiç yaşanmasın. Lütfen bu konuya dikkat edin. Silahla secincimiziyasa çevirmeyelim. Bana tekrardan söz veriyor musunuz? Söz mü?“

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 7 6 0 19
2 FB  Fenerbahçe 7 5 1 16
3 BJK  Beşiktaş 6 5 0 16
4 SAMS  Samsunspor 7 5 2 15
5 İBFK  Başakşehir 7 4 1 14
6 GÖZ  Göztepe 7 3 1 12
7 EYP  Eyüpspor 7 3 1 12
8 BOD  Bodrum 8 3 4 10
9 TS  Trabzonspor 7 1 0 9
10 ALNY  Alanyaspor 7 2 2 9
11 KSM  Kasımpaşa 8 1 2 8
12 KON  Konyaspor 7 2 3 8
13 SVS  Sivasspor 8 2 4 8
14 ANT  Antalyaspor 8 2 4 8
15 ÇRZ  Ç.Rizespor 8 2 5 7
16 GFK  Gaziantep FK 6 1 4 4
17 KYS  Kayserispor 7 0 3 4
18 HTY  Hatayspor 7 0 4 3
19 ADS  Adana Demir. 7 0 6 1
20

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Erbaa Nöbetçi Eczaneler

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği